Search

You Are Here:Dom > Proizvod > Nosila > Vakuumska nosila

Normalno Narančaste boje EMS PVC vakuum madrac nosila za ambulante

Proizvod instrukcija vakuum madrac nosila ovo normalno Narančaste boje EMS PVC vakuum madrac nosila za ambulante je trošenje otporne, lako za čišćenje. Interni Fast-Oblikovanje-sustav drži unutarnje polistirena kuglice u...

Pošaljite upitChat Sada


Normalno Narančaste boje EMS PVC vakuum madrac nosila za ambulanteProizvod instrukcije ofvacuum madrac nosila


Normalno Narančaste boje EMS PVC vakuum madrac nosila za ambulante je trošenje otporne, lako za čišćenje. Interni Fast-Oblikovanje-sustav održava unutarnje kuglice od stiropora u ispravnom položaju. Jednostavnost primjene ova udlaga čini posebno učinkovit za hitne splinting


Tehničke featuresofvacuum madrac nosila


1. Mutli-komorni sustav

TheMutli komora čuva unutarnje kuglice od stiropora u ispravnom položaju. To omogućuje brz, siguran i jednostavan program u svim situacijama, jednostavno rukovanje i najmanja moguća težina i veličina za jednostavan transport i skladištenje.

2. podesive ručke i naramenice sustav

Korisnik može popraviti položaj slobodno trake i ručke prema potrebi. To ih čini lako skidaju radi čišćenja ili zamjene i eliminira područja koje možeš uhvatiti tekućine.

3. vakuum ventil

Automatski zatvara kada se klima je evakuiran, Sprečavanje gubitka vakuum da klizi sa pumpom, ima odličan drži vakuum performanse.

Dobrodošli u kupi normalno Narančaste boje ems pvc vakuum madrac nosila za ambulante od nas. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača, smo ne samo ponuditi jeftine cijene i dobra nakon-prodaja usluga ali i brza isporuka.

Hot Tags: normalno Narančaste boje EMS PVC vakuum madrac nosila za ambulante, proizvođača, cijene, najbolji, jeftin
Srodni proizvodi