Search

You Are Here:Dom > Proizvod > Nosila > Scoop nosila

Vatru dokaz karbonski lagani kašičica nosila za rendgenska ispitivanja

Proizvod poduku od Karbonskih vlakana kašičica nosila vatru dokaz karbonski kašičica nosila za rengenski pregled je kralj novi materijal, je naširoko koristi u raznim polje. Tehničke karakteristike Ugljik...

Pošaljite upitChat Sada


protupožarnih karbonski karbonski kašičica stretcherfor rendgenska ispitivanjaProizvod instrukcija vlakanaugljen vlakana kašičica nosila


Thisfire dokaz karbonski kašičica stretcherfor rendgen ispitivanje kralja novi materijal, je naširoko koristi u raznim polje.


Tehničke featuresofcarbon vlakana kašičica nosila


1. ako aluminijske legure kašičica nosila se može koristiti za 3 godine, zatim Karbonskih vlakana do 6-8 godina, i veću izdržljivost protiv loma.

2. u prošlosti, možemo uvijek ležao stres na sigurnost i ubrzati prijenos pacijenata Međutim, operater energije također treba u obzir. Smanjiti težinu nosila može smanjiti teret od operatora, tako skratiti vrijeme i pospješiti transfer.


Dobrodošli u kupi nosila za lagani kašičica vatru dokaz Karbonskih vlakana za rengenski pregled od nas. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača, smo ne samo ponuditi jeftine cijene i dobra nakon-prodaja usluga ali i brza isporuka.

Hot Tags: protupožarnih karbonski lagani kašičica nosila za rengenski pregled, proizvođača, cijene, najbolji, jeftin
Srodni proizvodi