Search

50 inčni Standard života sigurnosti spašavanja crijevo spasioci u čitanje

Proizvod nastave život spašavanja cijev 50 inčni standard života vodi sigurnosti spašavanja cijevi spasioci u čitanje se koristi u vode spas za podršku oba žrtva ' s i spasitelj ' s težinom, to je bitan dio nošen...

Pošaljite upitChat Sada


50 inčni standard života sigurnosti spašavanja crijevo spasioci u čitanjeProizvod instrukcija života spašavanja cijev


Standardni život vode sigurnosti spašavanja cijev za spasioci na čitanje se koristi u vodu spas za podršku oba upsihijatrijskoj #39; s i rescuerand #39; s težinom, to je bitan dio nošen spasioci 50 inča.


Tehničke karakteristike cijevi spašavanja života


1andgt; ThisRescueTubeisrescueequipment, locatedinmainstationsandrescueunits, su idealforrescuingsinglevictims. Itcanbefastenedaroundthevictimand #39; storso, andis particularlyeffectiveinlargesurf, orforunconsciousvictims. Becauseofitssoftexterior, isalsoidealforuseontheBaywatch, orwhenusing arescueboard.

2andgt; Inusingtherescuetube, fastentherescuetubearoundthevictimwiththeclasp behindtheperson. Whenusedwithanunconsciousperson, thelifeguardshouldsecuretherescuetubearoundthevictimandusethecrosschestmethodofswimmingthepersontoshore.

3andgt; Vrlo velika žrtva može ostati miran u spašavanje cijev bez drže na grudima križ nositi, ali iz spasilačke službe moraju biti vrlo oprezni da ne izgubiš žrtva, posebno u surfati.

4andgt; Whenneeded, therescuetubecanbeusedwithoutfasteningitaroundthevictim. Međutim, whenitisusedinthesamemannerasarescuecan, thelifeguardmustbeawarethatthevictimmaylosehisgripontherubbersurface.
Dobro došli kupiti 50 inčni standard života sigurnosti spašavanja crijevo za spasioci u čitanje od nas. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača, smo ne samo ponuditi jeftine cijene i dobra nakon-prodaja usluga ali i brza isporuka.

Hot Tags: sigurnost vode 50 inčni standard života spasiti cijev spasioci u čitanje, proizvođača, cijene, najbolji, jeftin
Srodni proizvodi