Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Podizanje stepeništa za stepenice
Jan 26, 2018

Podizanje stepeništa za invalidska kolica je električni lift i / ili baterija koja se montira na stepeništu kuće i može dozvoliti starijima da se bezbedno kreću između podova. Takođe se nazivaju podignuti liftovi za invalidska kolica. Iako su prvenstveno za starije osobe koristeći invalidske kolica, neki modeli imaju preklopno sedište, tako da ih mogu koristiti oni koji hodaju. Dok lift za stepenice zahtijeva višu mogućnost prenosa na sjedište, stariji ga mogu koristiti dok ostaju u invalidskim kolicima. Postoje modeli za ravne i zakrivljene stepenice, iako su liftovi za zakrivljene stepenice skuplji. Podizne stepenice za invalidska kolica mogu dozvoliti starijim roditeljima da ostanu u svom domu višeg nivoa duže - što može uštedjeti novac kao starije stanovanje može biti prilično skupo.

Sjedinjene Države i Ujedinjeno Kraljevstvo su neke od zemalja koje se smatraju naprednim u smislu tehnologije i nauke, načina života i ekonomske moći. Međutim, iako se ove zemlje nazivaju "super moći", realnost nekih fizički ugroženih domicilaca je veoma prisutna. Da bi ublažili stanje ovih nesrećnih ljudi u ovim narodima, njihova progresivna tehnologija im je dala inovativne predmete ili mašine, kao što su klizanje stepeništa i druge povezane stvari. Ove mašine za vuču su zaista blagoslov za ova nesretna bića i za njihove porodice.

Ali sa toliko dostupnih opcija kako odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu. Evo nekoliko saveta za kupovinu zajedno sa nekim dobrim kompanijama koje im ponude. Podizanje stepeništa se takođe može koristiti za nošenje namirnica, prtljaga i drugih teških predmeta gore i dolje stepeništa. Snaga za pokretanje dizanja je obično normalna mrežna snaga, iako se pomoćne baterije mogu ugraditi u slučaju nestanka struje. Lift lift se može postaviti na obe strane stepeništa.

Lift McKinley ponosno nudi kompletnu liniju stolica i liftova Bruno. Dostupne za komercijalnu i stambenu upotrebu, Bruno hendikepirane liftove pružaju osobama sa invaliditetom mogućnost povratka u čitav životni prostor. Idealno rešenje za pristupačnost kuće, dizajn kuće za sedenje dizajniran je da bezbedno, nežno i udobno odvedete stepenicama. Dobar dizajn kućnog stepeništa je divno rešenje za starije osobe sa problemima pokretljivosti koji imaju problema sa koracima. Podizanje stepeništa će nositi vašu ženu gore i dolje stepenicama na sigurnoj sednici, omogućavajući joj jednostavan pristup drugoj priči ili nivou podruma u vašem domu.


Povezane vijesti