Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Mobilni stepenice za penjanje: siguran način za kretanje po vašim stepenicama
Aug 02, 2017

Mobilni penjačnici za stepenice štite vas od ove opasnosti i tako uklonite veliki rizik za boravak u kući koju volite. Mobilno stepenište penja ulaganje u vašu sigurnost i nezavisnost, kao i bezbrižnost za vas i vaše najmilije. Dugačko stepenište ili kratko stubište, bez obzira na broj koraka, mobilni stepenište za stubove bukvalno odvode do sledećeg nivoa.

Bilo da je zbog povrede ili bolesti, starosti ili sposobnosti, razmišljanje o postizanju i po stepenici postaje sve izazovno. Sigurnost i sigurnost su glavna briga, ali tako je u stanju uživati ​​u životu ... vašoj porodici. Zato pokretni stepenice za penjanje ili stolica nisu samo pogodan dodatak vašem domu, to je nužnost. Mobilni pokretni stepenice omogućavaju kući da bude dom, a ne prepreka.

Srećom, mobilni stepeništa za penjanje vam vraćaju siguran i siguran pristup čitavoj kući i pomažu vam da izbegnete postanak statistika. Bez obzira da li ste zabrinuti zbog opasnog pada na stepenicama ili vam je jednostavno potrebna dodatna pomoć za podizanje i naduvavanje, vi ste kao milioni drugih Amerikanaca danas. Mobilni pokretni penjaci eliminišu strahove i anksioznost povezane sa navigacijom stepenica. U poređenju sa drugim stepenicama za stepenice, mobilni alpinisti mogu vam uštedeti hiljade dolara u troškovima izgradnje i remodeliranja.

Većina proizvođača se ponosi da je njihov pogonski sistem bolji od drugih. U stvari, većina stepenišnih stolica su uporedive u izdržljivosti. Rack i zupčanik, kabl i lanac su česti. Proizvođači Rack i zupčanika su kritični u odnosu na druge sisteme za podizanje stepeništa, iako većina liftova radi na kablovskim ili lančanim sistemima. Ali ne postoji potreba za instaliranjem nosača i zglobova i kablova u našem domu na stepenicama za naše mobilne stepenice za penjanje.

Jedna od prednosti mobilnih stepenica je da oni mogu dozvoliti starješu sa problemom mobilnosti da ostane u kući koju vole. Često su stariji prinuđeni da se kreću zbog problema sa mobilnošću koji ih sprečavaju da žive u kućama sa stepenicama, ali mobilni penjaci na stepenicama eliminišu ovu potrebu u potpunosti.

Za ljude sa ozbiljnom ograničenom pokretljivošću, lift je obično bolja alternativa jer nema uključenih transfera. Međutim, za većinu ljudi, mobilni penjaci na stepenicama pružaju izuzetno rješenje za ostalo nezavisno. Budući da pružaju stabilnu podršku i pomeraju se lagano, neki ljudi koriste mobilne stepenice za penjanje kao metod za pomoć kako bi "hodali" stepenicama za vežbajući držanjem na jedinicu dok se kreće. Takođe se mogu koristiti za nošenje namirnica i drugih predmeta gore i dole stepenice.

mobile stair climbers.jpg

Povezane vijesti