Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Nosač za širok opseg okruženja prve pomoći
May 26, 2017

Nosila mogu biti važan uređaj u našim pacijentima za spasavanje, od davnina je oduvek bio, obični nosači su napravljeni od pločice od aluminijumske legure, tako da se maksimalno smanjuje proces rukovanja pacijentom prilikom rukovanja drugom povređenom.

Međutim, specifična upotreba nosila, ranjenika, ranjenika prvo je postavljena u ležećem položaju, fiksiran vrat, a zatim nosila lijeve i desne dvije komade sa strane rane u leđa, pričvršćena i zatim transportovana. Ako želite nositi nosila kada je lift, i koji je to način? Prema postojećem standardu stambenog lifta: nosivost od 320 kg i 400 kg lifta, automobilu je dozvoljeno samo prevoz ljudi. Lift je 630 kilograma lifta, a automobil omogućava isporuku kolica i invalida za kolica. Nosivost od 1000 kilograma lifta, automobil može takođe transportovati namještaj i rukovati nosačima za prenos. A naša stambena zgrada lifta u osnovi nosi 1000 kilograma sledećih liftova, nosila ne mogu biti ravna. Ako naiđete na frakture ili kardiovaskularne pacijente u hitnim slučajevima, ne na nosilima ili se mogu osloniti samo na ruku ili na sprat dole.

Lako je uzrokovati sekundarne povrede pacijenta i odložiti najbolje vreme tretmana. Trenutno je stil nosila nosilja sve više i više, a svaka nosila ima funkciju svake nosilje.

Iako nosila se transportuju do ranjenika, ali nisu svi povrijeđeni pacijenti pogodni za istu nosilicu, nosila za odvajanje, korištenje posebne krute strukture, preloma preloma i ozbiljno povrijeđenih pacijenata. Oba se završavaju pomoću uređaja za kvačilo, tako da nosila budu podeljena na levi i desni deo. U odsustvu pacijenta, pacijent se brzo kopira ili izvlači iz tela pacijenta.

Dužina nosila može se podesiti prema dužini osobe. Konus nosača (stopala) sa uskom okvirnom strukturom. Primenjuje se širokom spektru vanrednog stanja, u posebnom okruženju može biti fleksibilnija i stabilnija upotreba. Jednostavan i pouzdan uređaj omogućava operateru da bezbedno i brzo preduzme mjere prve pomoći. Kuka visi sa avionom na kuku, da bi se postiglo spasavanje terena. Nosač je opremljen podesivim sigurnosnim mehanizmom za noge, sigurnosnim pojasom i tako dalje. Materijal sa netoksičnim netoksičnim otpuštanjem materijala, sa protivpožarnom i habajućom funkcijom protiv erozije. Četiri tocka prečnika 200 mm, dva fiksna točka sa kočnicama i dva proizvoljna upravljača. Od mekog materijala, na neujednačenom putu može se održavati glatko. Površina nosila je iz armiranog termoplastičnog materijala.

Ploča za glavu se može podići, kontrolisati plinskom oprugom i može se fiksirati na bilo kojoj poziciji između 0 ° i 80 °. Opremljen sigurnosnom trakom za sprečavanje zloupotrebe ne-profesionalaca. Bočni štitnik se može preklopiti. Zhangjiagang Ruixin Medical Devices Co., Ltd. je preklopna i nosila, nosila za hitne automobile, nosila za lopate i drugi proizvodi specijalizirani za proizvodnju i preradu kompanije, sa kompletnim i naučnim sistemom za upravljanje kvalitetom.


Povezane vijesti