Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Sterilizacija para za medicinske uređaje
May 11, 2018

Naš širok spektar parnih sterilizatora osigurava vam mogućnost da pronađete parni sterilizator koji se jednostavno integriše u vaše potrebe za optimizovan radni proces prerade. Sve su dizajnirane sa visokim kapacitetom u veoma kompaktnim formatima, čime se minimalna potrošnja energije i vode održava. Parni sterilizatori (ponekad nazvani autoklavi) su suštinski deo procesa dekontaminacije i sterilizacije od strane sterilnog odeljenja za obradu (SPD) u zdravstvenim ustanovama.

Pored toga, naša Autoklavi Vertikalne Risalne Vrata nastavili su da pružaju povećane kapacitete za obradu naših kupaca. To je praktična alternativa za one koji žele maksimizirati upotrebu intersticijalnog prostora objekta i minimizirati prekomerni podni i kopneni prostor potrebni autoklavima sa horizontalnim kliznim vratima. Proces sterilizacije parom nije pogodan za mnoge materijale zbog visokih temperatura. Potrebno je određeno vreme karantina / vremena nakon sterilizacije proizvoda. Sterilizirane pakete treba ostaviti da se osuše pre nego što budu uklonjene iz autoklava kako bi se sprečila kontaminacija. Nakon uklanjanja, mora im se dozvoliti da se ohlade na temperaturu okoline, što može trajati nekoliko sati.

Standardni sterilizatori / autoklave za životne nauke su visok vakuumski (pred-vakumski) kavez i rack, parni sterilizatori. Namenjeni su za opću preradu hrane, posteljine, ventilisanih boca vode, kaveza, regala, kolica, posteljine, haljina i drugih raznih predmeta koji mogu tolerisati zasićenu paru pod atmosferom pritiska. Normalno izabrani opseg radne temperature je od 100 -138 ° C. Parametri ciklusa su izabrani za nadzornika i mogu se modifikovati za pojedine predmete koji se obrađuju. Kada su izabrani parametri ciklusa, ciklusu se može dodeliti broj i čuvati za buduću opoziv.


Povezane vijesti