Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Stepeništa obezbeđuju mogućnost boravka kod kuće
Apr 13, 2018

Dobrodošli na lift mobilnog stubišta . Mi smo Newbury-ova kompanija koja je specijalizovana za pružanje novih i korištenih stepeništa. Za naše kupce već više od 25 godina pružamo sigurna, pouzdana i ekonomična rešenja za mobilnost i ponosimo se na lične usluge koje pružamo.

Stubišta mogu postati problem za starije građane ili druge osobe sa ograničenom pokretljivošću. Ne samo da mogu biti teški za navigaciju, mogu biti opasni. Padovi su jedan od vodećih uzroka povreda starijih. Ako vi ili neko ko vam je stalo živi u kući sa stepenicama koje su teško koristiti, jedan način oko ovog problema može biti gledanje stepeništa u Dragon. Kao jedan od vodećih svetskih proizvođača liftova za liftove, pomogli smo hiljadama ljudi kao i da održavate svoju nezavisnost kod nas s našim pristupačnim rešenjima. Snabdevamo liftove dizajnerskih liftova od renomiranih proizvođača i sa širokim rasponom izbora, imamo rješenje koje odgovara svakom domu. Postoji mnogo razloga zbog kojih osoba možda neće moći ići gore ili dole niz stepenice bez pomoći. Problemi sa kolenom koji proističu iz starih sportskih povreda mogu biti najčešći. Artritis, reumatizam i drugi problemi u zglobu takođe mogu otežati kretanje. Naravno, u zavisnosti od starosne dobi osobe, jednostavna slomljena kost, poput kuka ili stegnenice, mogla bi stvoriti probleme. Bez obzira na razlog nedostatka mobilnosti, nema razloga zašto osoba ne može nastaviti da živi kod kuće u udobnom i poznatom okruženju.

Stairlift je savršen izbor koji vam pomaže da ponovo otkrijete nezavisnost kod kuće. Sa pouzdanim stairliftom koji vam pomaže da se krećete, možete uštedjeti energiju za ugodnije stvari u životu - kao što su zabavljali svoje unuke. Dizalo za liftove ostaje naša imovina, pa čak i pokrivamo tekuće održavanje (u skladu sa našim standardnim uslovima garancije). Uključujemo i godišnju uslugu ako je imate više od godinu dana. Možete se odlučiti za kupovinu stepeništa u svako doba, ukoliko želite da kupite postojeći lift, a ne iznajmite. Idealno mesto za napajanje ovde bilo je pored stepeništa na dnu stepeništa. U slučaju da se problemi koji se javljaju sa stairliftom koji se javljaju i koji imaju napajanje na tleh i pored stepeništa, znači da ako je potrebno napajanje proveriti ili isključiti ili se tada može izvršiti na najsigurniji način.


Povezane vijesti