Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Nosač za stepenice sa protivpožarnom i protivnom odećom
Jul 01, 2017

Iako se nosilo za stepenice transportuje do ranjenika, ali ne i svi povređeni pacijenti pogodni za istu nosiljku Stair, odvajanje Stair nosiljka, korištenje posebne krute strukture, transfer preloma i ozbiljno povrijeđenih pacijenata. Zatvoreni uređaji su obezbeđeni na oba kraja, tako da je Nosač za stepenice razdvojen na levu i desnu stranu. U slučaju da se ne pomera pacijent, pacijent je brzo skupljao ili izvukao iz bolesnog tela Stair nosač.

Dužina nosiljke za stepenice se može podesiti prema dužini osobe. Stražnji nosač za stopala (stopala) sa uskom strukturom rama. Primenjuje se širokom spektru vanrednog stanja, u posebnom okruženju može biti fleksibilnija i stabilnija upotreba. Jednostavan i pouzdan uređaj omogućava operateru da bezbedno i brzo preduzme mjere prve pomoći. Kuka visi sa avionom na kuku, da bi se postiglo spasavanje terena. Nosač za stepenice je opremljen podesivim sigurnosnim mehanizmom za noge, sigurnosnim pojasom i tako dalje. Materijal sa netoksičnim i netoksičnim oslobađanjem materijala, sa protivpožarnim i habanjem i otpornošću na eroziju funkcije. Četiri točka sa prečnikom od 200 mm, dva fiksna točka sa kočnicama, dva proizvoljna upravljača. Od mekog materijala, na neujednačenom putu može se održavati glatko. Površina nosiljke od stepenica je izrađena od armiranog termoplastičnog materijala.

Ploča za glavu se može podići, kontrolisati plinskom oprugom i može se fiksirati na bilo kojoj poziciji između 0 ° i 80 °. Sa sigurnosnom trakom za sprečavanje zloupotrebe ne-profesionalaca. Bočni štitnik se može preklopiti. Zhangjiagang Ruixin Medical Equipment Co., Ltd. je preklopna i Stair Nosač, ambulanta Stair Nosač, lopata Stair Nosač i drugi proizvodi specijalizirani za proizvodnju i obradu kompanije, ima kompletan i naučni sistem za upravljanje kvalitetom.

Stair nosiljka može biti važan uređaj u našim pacijentima za spasavanje, od davnog rata je oduvek, obični Stair nosači napravljeni su od ploča od aluminijumske legure, tako da maksimalno smanjenje procesa rukovanja pacijentom tokom rukovanja drugom povredom .

Međutim, kako koristiti nosilo za stepenice, ranjenike, ranjenike prvo položene u ležećem položaju, pričvršćeni vrat, a zatim nosila za stepenice lijeve i desne dvije sa strane rane u leđa, kopče i zatim transport. Ako je neophodno nositi lift kada je lift, i koji je to način? Prema postojećem standardu stambenog lifta: nosivost od 320 kg i 400 kg lifta, automobilu je dozvoljeno samo prevoz ljudi. Nosivost od 630 kg lifta, automobil omogućava isporuku vagona za bebe i osobe sa invaliditetom koje voze invalidskim kolicima. Nosivost od 1000 kilograma lifta, automobil može takođe transportovati namještaj i rukovati sa pokretnim nosačem za stepenice. A naša stambena zgrada lifta u osnovi nosi 1000 kilograma sledećih liftova, Stair Stretchers ne može biti ravna. Ako naiđete na prelome ili kardiovaskularne hitne pacijente, ne na Stair Nosaču ili možete se osloniti samo na ruku ili nazad dole.

Lako je uzrokovati sekundarne povrede pacijenta i odložiti najbolje vreme tretmana. Trenutno je stil Stair Stretcher-a sve više i više, a svaka Stair nosač ima funkciju svakog Stretcher nosača.

Zhangjiagang Ruixin Medical Equipment Co., Ltd. je preklopna i Stair Nosač, ambulanta Stair Nosač, lopata Stair Nosač i drugi proizvodi specijalizirani za proizvodnju i obradu kompanije, ima kompletan i naučni sistem za upravljanje kvalitetom.


Povezane vijesti