Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Stair nosač više udoban i jednostavan za rad
Oct 23, 2017

Sa procesom urbanizacije, sve više i više visokih zgrada, javnost može primiti Stair Stretchers u liftu potražnja sve više i jača. Kao odgovor na ovu situaciju, "Kodeks stambenog dizajna", koji je započeo 1. avgusta 2012. godine, predviđa da ukupan broj spratova u 12-kata i iznad stambenih zgrada ne bi trebao biti manji od dvije jedinice po zgradi, a jedan od oni bi trebalo da budu u mogućnosti da primene Stair Stretchers. Međutim, odredba nema specifične standarde za veličinu nosača Stair i veličinu lifta Stretcher. U konkretnoj situaciji, zbog objavljivanja standardnog Vremena je kratak, programeri u cilju štednje troškova izgradnje, ali takođe i za manji bazen, neki od lučkih cesta ili u skladu sa opštom konstrukcijom putničkih lestvica instalirani lift nema stvarnu funkciju Stair nosača. Pored toga, kada je stari lift uklonjen, izvorni vodotok takođe uglavnom ne može da zadovolji opšte potrebe staze za staze na stairu i tako dalje. Da bi se riješili ovi problemi, u ovom radu autor je uveo poseban lift, ima funkciju Stair Stretcher ljestvice i može se ugraditi u generalnu ljestvicu za putnike.

U putničkom liftu visoke zgrade, njeno nominalno opterećenje je većina od 1000kg, ovaj članak uzima 1000kg opterećenja kao primer, uvodi ovakav novi lift Stair Stretcher. Za generalni lift Stair Stretcher, jer je oblik nosivog stepeništa dugačak oblik trake, tako da limuzini treba dizajnirati bar za rast. Sa 1000kg nominalnog opterećenja Stair Nosač za liftove kao primer, veličina automobila je generalno 1100mmx2100mm, veličina vodenog staza je 2200mmx2500mm, što može primiti Stair nosila dužine ne više od 2000mm za ulazak. Za opštu 1000kg putničku ljestvu, kabina prazna uopšte za 1600mmx1400mm, veličina vodenog staza je uglavnom 2200mmx2200mm. Niti dubina automobila ni dubina bunara nisu dovoljni da bi se ušlo u Ulice nosiljke. Međutim, u dijagonalnom pravcu automobila, maksimalna dužina unutrašnjeg prostora iznosi više od 2100 mm, što omogućava mogućnost postavljanja nosača za stepenice u tom pravcu.

U opštem odjeljku za lift, duž dijagonale u nosač za stepenice, jedan kraj nosiljke za stepenice preko zida automobila. Drugim rečima, automobil za putnike ne može ustvari da nosi nosač za stepenice. Međutim, u gornjem levom uglu bunara ne postoji dovoljno prostora. Ako proširite prostor za odeljak u ovom položaju, možete obezbediti veći prostor za smeštaj nosača od stepeništa.

Između nosača stepeništa se meri i širina i druge dimenzije nosača od stepeništa se meri od ivice glavnog okvira. Specifikacije proizvoda se mogu promeniti bez prethodne najave. Specifikacije se izračunavaju kao integers (svi se pretvaraju pre zaokruživanja). Visina tereta se meri od zemlje do dna volana.

Maksimalna nosivost je podeljena prema procentu anatomije čoveka. Prilikom određivanja nosivosti Stair Stretchers, medicinsko osoblje mora uzeti u obzir težinu pacijenata, opreme i dodatne opreme. Lagan i može težiti 500 funti. Glavna karakteristika je X-okvir. Ugrađeni okvir otporan na udarce i potpuno podesivo jastuče na naduvavanje može povećati osećaj sigurnosti i udobnosti pacijenta, bez ulja za podmazivanje, Stair Stretcher točak lako se rukuje. Glava konca Nosač za stepenice se može preklopiti prema dole, a ručica nogu može lako kontrolirati medicinsko osoblje. Na raspolaganju su različiti stilovi: 35-a +, Stat Trac 35-ast i 35-a + st, 35-ANM (nemagnetski) * i 35-it (nosač transit staze sa inkubatorom). Preporučuje se upotreba 175 serije.

Uvećani tip, bočna strana je ergonomski dizajn, udobniji, jednostavniji za rukovanje, jaka površina Stair nosača povećava udobnost pacijenta, lako rukovanje, donji ležište neće utjecati na prenos nosača Stair.


Povezane vijesti