Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Održavanje stepeništa
May 26, 2017

Korišćenje zamjene, podešavanja, instalacije i drugih načina rada promeni originalnu strukturu glavne sile Stair Lift, institucije (prenosni sistem) ili sistem kontrole, što rezultira parametrima performansi Stair Lift i tehničkim indikatorima za promjenu aktivnosti;

1. Promijenite naznačenu (nominalnu) brzinu stepeništa, nominalno opterećenje, visinu dizanja, težinu automobila (izuzev rezervirane težine dekoracije proizvodne jedinice), stepen zaštite od eksplozije, vozač način rada, način suspenzije, način kontrole brzine i način rada;

2. Instaliranje ili zamena različitih specifikacija, različitih vrsta pogonskih uređaja, upravljačkih ormana, ograničenja brzine, sigurnosne opreme, bafera, uređaja za zaključavanje vrata, uređaja za zaštitu brzine ubrzanja u automobilu, uređaja za slučaj zaštite automobila, koji sadrži elektronske komponente Sigurnosni krugovi i programabilna elektronska sigurnost sistemi za vezivanje, uređaji za zatvaranje, loptice za ograničavanje brzine (ili ventili za gas), hidraulični cilindri, koraci, pedale, ograde, dodatne kočnice;

3. Promijenite tip sloja (automobila) vrata, povećajte vrata poda ili vrata automobila;

4. Instalirajte automatsko spasavanje (uređaj za automatsko izravnanje snage), uređaje za uštedu energije povratne energije, čitač kartica (IC kartica) i sl., Da biste promenili izvorno kontrolno kolo Stair Lift.

Zamenite originalne delove sa novim delovima ili originalnim delovima za rušenje, obradu, popravku, ali ne menjaju originalne parametre performansi Stair Lift-a i tehničke pokazatelje aktivnosti. Popravka je podijeljena na dvije glavne kategorije većih popravki i opće popravke.

Glavne stavke za održavanje

Stair Lift je mehanička i električna informacija i sveobuhvatna kombinacija tehnologije od operacije do održavanja stepeništa, naravno će obuhvatiti sljedeći rad:

1, kontrola montaže mehaničkih dijelova, podešavanje, puštanje u rad i održavanje mehaničkih delova; na primjer: podešavanje problema sa vratima na vratima; vodite cipele i vodite razmak između kočnice mašine za vuču i razmaka između pogonske osovine; Inspektor ograničenja brzine; usporavanje i podešavanje položaja prekidača; zamena ulja za gorivo ili vučnu mašinu; proveru napetosti žičane vrpce.

2, električni i informativni dio inspekcije i debagovanja; na primjer: prekidač električnog uređaja na vratima; trožilni kabl i glavna kontrolna linija sile; provjerite ili zamijenite polje za pozive; proverite da li je obrada signala PC ploča ispravna Ili prilagodite debagovanje i tako dalje.

Sistem održavanja

Da bi bezbedno upravljali Podiznom stepenicom, neophodno je sprovesti redovno održavanje, pregled i popravku stepeništa. Upravitelj stepeništa i mašinska soba Stair Lift u ime stručnjaka odgovoran je za Stair lift kada radi popravka hitne pomoći, kompanija odgovorna za održavanje Nadzornog centra za održavanje stepeništa i odgovorna je za uspostavljanje održavanja stepeništa sistem upravljanja. Sistem upravljanja održavanjem stubišta uglavnom uključuje:

(1) mesecni sistem održavanja: glavna provjera da li su različiti tasteri fleksibilni, prekidač je normalan, bez buke i mirisa, komponente kočenja ograničene brzine su pouzdane. Posle završetka održavanja za popunjavanje "Dnevnih izveštaja o održavanju stepeništa".

(2) sistem održavanja četvrtine: za glavnu prostoriju u okviru opreme za održavanje. Na primer, proverite pokretanje pogonskog motora, sa ili bez abnormalnog buke; reduciralo li se prekoračenje povećanja temperature ulja, redukcije i povlačenja motora; kočnica motora za vuču je pouzdana; brzina povratne sprege povratnog signala uređaja, kontrolni kabinet Električne komponente akcije su pouzdane; Akcija krajnjeg prekidača je pouzdana. Nakon završetka održavanja da popuni "evidenciju održavanja kvartala za podizanje stepeništa".

(3) godišnji sistem održavanja: godišnje operativne performanse stepeništa i sigurnosni objekti za provjeru. Performanse mašine uključuju komfor, trčanje vibracija, buku, brzinu vožnje i tačnost niveliranja. Sigurnosni kapaciteti uključuju zaštitu od prekida brzine, dislokaciju faze, zaštitu od faznih grešaka, uređaj za zaštitu od udara, zaštitu iznad gornje i donje granice, uzemljenje metalne kutije i izolaciju opreme. Kompanija za uslovnu imovinu može organizovati održavanje, ali je takođe naručio od strane vladinog upravnog odeljenja izdao jedinice za izdržavanje stepeništa za održavanje. Nakon završetka celokupne mašine treba popuniti "Evidenciju o održavanju stepeništa".

(4) Sistem za rukovanje kičmenom podiznom stepenicom: administrator stepeništa i stepenišni lift na električni pogon, primio obaveštenje o grešci stepeništa, stigao je na scenu u roku od 5 minuta. Prema sceni da napravi prave presude, a Stair Lift zarobljeni za spašavanje. Proverite pojavu greške, analizirajte uzrok neuspjeha, prema situaciji za rešavanje problema. Za opšti neuspjeh, nakon obrade radi popunjavanja "Evidencija održavanja stepeništa", Stair lift bi trebao biti veliki neuspjeh od strane odjeljenja za inženjering kompanije odgovoran za tehničko osoblje kompanije Stair Lift za održavanje, a stručnjaci Biroa rada koristiti.

(5) povremeno održavanje: kompanija za pružanje imovinskih usluga s vremena na vrijeme na održavanju i popravci liftova za proveru problema, u zavisnosti od okolnosti dato obrazovanju, kritici ili kažnjavanju odgovorne osobe.


Povezane vijesti