Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Podizne stepenice za stolice daju pristup starijim osobama
Apr 07, 2018

Stepeništa su odličan način da pomognete osobama sa ograničenom pokretljivošću da se podignu i spuste stepenicama u svojim kućama ili javnim zgradama na jednostavan i elegantan način. Naši zakrivljeni stepeništi su veoma popularni kako za ugradnju u zatvorenu tako i za spoljnu montažu. Bez obzira da li imate pravougaono, stubište tipa L ili polu-slijetanje, možemo ga podesiti na stepenište. Mnoga od naših stepeništa uključuju preklopnu nogu za podnožje kako biste pružili udobnost i sigurnost dok se krećete. Osim toga, možete odabrati široku paletu boja sjedala.

Pošto je zakrivljeni stepenište komplikovano i zahteva ekstenzivnu količinu prilagođavanja od pravog stepeništa, to će stoga koštati više. Često često, složene konfiguracije ovde znače da proizvođač mora posebno primetiti mnoge krivine i spirale koji predstavljaju sve do stepeništa.

Ponekad je vreme za kupovinu stepeništa izvučeno iz vaših ruku. Ako imate voljenu osobu u bolnici koji neće biti pušten dok ne imate ugrađen stepenište, nema mnogo toga u raspravi. Slično tome, ukoliko želite da prođete operaciju koja će vas videti kako se borite s stepenicama za sledeću godinu (npr. Zamenu kuka ili kolena), iznajmljivanje stepeništa za pokrivanje oporavka je prilično jednostavna odluka. To može otežati omiljenima. Retko nam se javlja osoba koja će koristiti stepenice. Gotovo je to njihova voljena. Supružnik koji pokušava da se dogovori pre svog partnera vraća se kući iz bolnice. Ili sina ili kćerka koja želi olakšati život mami ili tati, ali ne želi 'nametati' stepenište na njih.

Kontrole stepeništa su veoma jednostavne, obično se sastoje od ključa koji se ubacuje u mašinu (a koja ostaje tamo dok se stubište koristi u regularnoj upotrebi) i pritiskom na dugmad ili ručicu / džojstik koji se pomera levo i desno. Većina komandi se može postaviti na naslon za ruke na obe strane lifta, u zavisnosti od toga da li ste u pravu ili levoruku. Ako želite kratko vreme da imobilišete svoj stepenišni prostor - na primjer, ako imate djecu u posjeti - to možete učiniti tako što ćete uzeti ključ. Prilagođavanje i ugradnju ograde mogu da naprave kompanija koja se bavi ovakvim radom. Dakle, najverovatnije je da ćete kupiti stepenišni lift od kompanije koja će izvršiti kompletnu instalaciju za vas.

Povezane vijesti