Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Splint brzo oporavak preloma
Jul 11, 2017

Fiksiranjem fibula kostima na trbuhu biće na trećini fleksije kolena i produžetku od četrdeset do pedeset stepeni, unutar i izvan super kolena, srednji deo trećeg, a ne koleni gležanj, sledeća trećina odeljenja, unutar i izvan bočne ploče preko zglobnog zgloba. Fiksna podloga koja sledi metodu sa dve tačke, metodom od tri tačke, ne bi trebalo da bude previše debeo. Glava Fibula, zaštita od pamučnog poda, da bi se izbegao gubitak. Neutralni položaj donjeg kraja, fleksija kolena i produžetak od dvadeset do trideset stepeni.

Podignite ekstremitet, kako biste olakšali oticanje. Blisko posmatranje stanja snabdevanja krvnih sudova, naročito nakon 3 do 4 dana nakon fiksacije, treba obratiti pažnju da posmatramo boju kože akni, temperaturu, osećaj i oteklinu. Kao što je otkrivanje akromegalije, bol, pad temperature, tamno ljubičasta boja, utrnutost, koma i praćeni bolom, treba odmah da se leči. Nemojte pogrešno verovati da je bol uzrokovana prelomima ili rizikom od ishemijske nekroze.

Pažnja da se pitate da li simptomi izgorevanja kostiju, kao što su pacijenti sa istrajnim bolom, treba da podignete šperploca da biste proverili. Da bi se sprečilo pojavljivanje tegoba. Obratite pažnju na redovno prilagođavanje čvrstoće kabla, obično u roku od 3-4 dana, zbog lokalnog oštećenja upalnog odgovora, povećanje otoka, tako da je šipka previše čvrsta, treba da bude prikladna za opuštanje kablovskih veza. Kasnije, kada se lokalni otok smanjio, napon kabla bi trebalo da se zategne čvrsto vezom. Redovni rentgenski pregled da bi se razumeo da li se prelom desio u smeni, posebno u 2 nedelje da se često proverava, ako se pomeri na vreme. Da bi se pacijenti uputili da izvrše razumnu funkcionalnu vežbu, i da se nakon mera predostrožnosti i metoda pacijentima sa porodičnim priznanjem očisti, da bi se postigla saradnja pacijenata pre nego što postignu dobar terapeutski efekat.

Dužina stezne ploče treba biti zasnovana na lečenju preloma. Da bi se postigao klinički standard lečenja preloma, možete podići fiksiranje škafa. Opšte zdravlje pacijenta mora biti dobro i stabilno pre manipulacije. U kompleksu, tako da su pacijenti sa ugodnim položajem, glatko završavanje kompleksa, kako bi se izbjegle komplikacije, vrlo značajno. Nasilje ili ponovljeno ponavljanje manipulacije pacijenta je mana i ne treba koristiti nikakvu korist, treba izbegavati. Pacijenti i članovi porodice frakture funkcije rendgenskog standarda stepena prepoznatljivosti će biti različiti, doktor se može objasniti. U stvarnom stanju ne možete prihvatiti, možete smatrati otvorenim resetovanjem operacije.


Povezane vijesti