Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Mekana Udlaga najbolji fizički maknuti Metodije
Aug 10, 2017

Jer razdoblja oslobađanje formaldehida u šperploča je duga, svakodnevni život također moraju prihvatiti zaštite okoliša i siguran način osim Formaldehid, mekana Udlaga fizički način osim Formaldehid uglavnom koristi aktivni ugljen materijale, kao što Kontaminirani plina, oba fizička adsorpcija, adsorpcija je najbolji fizički maknuti metodije u sadašnjosti. Princip je porozna struktura aktivnim ugljenom pruža velik iznos od površine, tako da je vrlo lako apsorbirati svrha skupljanje nečistoća. Kao što su magnetizam, sve molekule imaju uzajamno gravitacijske sile. Zbog svega ovoga, veliki broj molekula na aktivnom ugljenu mogu proizvesti Jake gravitacijske sile, tako da nečistoća u medijima privući otvor svrhe, u koje Yevi ugljika je jaka adsorpcija.

Šperploča, također poznat kao furnir, je izrezati logove 1 milimetar debeo na svaki sloj od blanjanja. Potpuno osušene, dodajte ljepilo, kroz posebne mehaničke opreme Sabijanje, obostrano i ukrasne teksture i materijalnih dobar Površinski sloj, i izrezati na određene specifikacije od ukrasne tanjure. Najčešće korištene specifikacije mekana Udlaga je 1220 mm x2440 mm.

Mekana Udlaga tvrdoća je općenito veći, jer u procesu lijepljenja je materijal, tekstura je okomito jedni druge, tako da snaga je velika, nije lako deformira.

Šperploča prema broju slojeva mogu se podijeliti u tri mekana Udlaga, pet Soft Udlaga, devet meke Longete, 12 mekana Udlaga, 18 šperploča i mnoge druge sorte, ukras najčešće koriste se tri Soft Udlaga i pet Soft Potkoljenicu, to je ono što Obično svatko rekao šperploča i Guean. Više slojeva, veća debljina, veća čvrstoća, jači na smjer gravitacije, teže savijati Soft Udlaga. Mekana Udlaga se koristi za visoko kvalitetni ukrasnih trava-korijena strukture. Prikladan za montažu i učvršćivanje teškoj ukrasni dijelovi.

Naravno, Soft Udlaga također ima svoje nedostatke, je opći trošak je veći; Ako materijal nije potpuno kemijska ili problemi procesa proizvodnje, rezultiralo deformacije ploče, mekana Udlaga vanjska sila je teško prilagoditi; Osim toga, ivericu nije dobar kao Gustoća ploča površine, šperploča učiniti trava-korijena, na površini od požara odbora, aluminijske, plastične ploče, kao što su furnir ploča


Povezane vijesti