Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Rezervni delovi za liftove i liftove
Mar 23, 2018

Jedan od starijih stolica je mehanički dodaci dostupni u različitim dizajnom. U osnovi, ovaj dodatak za pomoć liftom pomaže starijima da lakše stignu ili izlaze iz stolica, i nudi pristup za putovanje gore ili dole bez rizika od povreda.

Medicinska stolica za podizanje ili stepenište nudi pristup gornjem ili donjem spratu kuće sa smanjenim rizikom od povreda i za starije osobe i za njihove negovatelje. Seniori sa smetnjama u razvoju, slabost uzrokovana artritisom ili drugim uslovima kostiju i zglobova ili kolena može imati koristi od ovog proizvoda za dizanje. U većini slučajeva, proizvođači i instalateri za medicinsko stubište nude liftove za osobe sa pravim ili zakrivljenim stepeništem.

Daljinski upravljač vam omogućava da upravljate stepenicama bez da ste na njoj. Možete da zovete stepenicama za vas, pošaljete nekome na vrhu ili na dnu stepeništa ili čak i da ga koristite kao lift za transport predmeta između podova. Naša stolica za stepenice je u skladu sa svim zahtevima za bezbednost. Jedan od načina na koji servisamo naše kupce nakon prodaje jeste pružanje rezervnih dijelova za proizvode dostupne. Kada se dijelovi istroše, važno je imati pouzdano mesto za okretanje.

Ne znam da li bi ovaj uređaj bio od pomoći normalnim osobama, ali bi sigurno pomogao hendikepiranim licima u invalidskim kolicima. Da, osobe sa fizičkim poremećajem ne mogu da se popnu, osim ako ih niko ne podiže. Ali nakon dolaska ove stolice na tržišta, fizički osporavani ljudi su stekli samopouzdanje da se popnu u bilo koje situacije. Ovo je najbolji dio svega. "Stolica za dizanje" nudi mehaničku funkciju podizanja na tradicionalnu stolicu za stolice. Takva starija lifta za stolice se često koriste u centrima za dugotrajnu negu, pomoćnim životnim objektima i za ličnu upotrebu u kući. Daljinski upravljač je pričvršćen za stolicu, nudi jednostavan pristup i pristup pojedincima.

Funkcioniše podizanjem i spuštanjem mehanizama koji nude laku poziciju i stabilnost za starije osobe sa manje savršenog balansa, pokretljivosti i snage. Osoba sa slabom snagom kolena ili ograničenom mobilnošću kuke može pritisnuti dugme daljinskog upravljača kako bi podigla stolicu na udobnu visinu.

Osnovne karakteristike stepeništa uključuju stolicu koja se može okretati za jednostavno montiranje i demontažu, a nudi mogućnost podešavanja visine i maksimalne težine. Džojstik za podizanje se obično postavlja na naslon za ruke, koji ga pojedinačno može koristiti. Funkcije daljinskog upravljača ovih liftova takođe omogućavaju drugim pojedincima da upravljaju starim liftom za liftove sa gornje ili dole.


Povezane vijesti