Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Podizanje standarda rešenja za penjanje stepenica
Jul 18, 2017

Penjač za stepenice će nositi članove vaše porodice gore i dole niz stepenice u sigurno položenom položaju, što će im omogućiti pristup drugoj priči ili nivou podruma u vašem domu. Ali sa toliko dostupnih opcija kako odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu. Ovdje ću predložiti našu seriju električnih penjalica za stepenice. Jedna vrsta je za direktno nošenje osoba, a druga vrsta je za nošenje invalidskih kolica kako bi se nosila osoba. Obe ove dve vrste penjalica za stepenice mogu pomoći da se kreću gore i dole stepenicama.

Naši električni alpinisti za penjanje obezbeđuju rešenje za pristup mobilnosti kako bi se poboljšao nezavisan život u kući ili "pristup za sve" mestu ili biznisu.

Slijede razlozi za stupanje u kontakt sa Stair Climbing Company - Company Dragon Company !

1. Stepenice za penjanje predstavljaju alternativno rešenje za stolicu za evakuaciju u slučaju nužde.

2. Starije zgrade često imaju uske ili zakrivljene stepenice i mala sletanja koja se mogu boriti za smeštaj stepeništa.

3. Stepenice za penjanje se lako mogu transportovati u malom automobilu i takođe mogu biti raspoređene na više lokacija, objekata i lokacija.

4. Kada se ne koristi, stepenište može biti bezbedno uskladišteno van vidika.

5. Bez obzira da li ste zabrinuti zbog opasnog pada na stepenicama ili vam je jednostavno potrebno malo dodatna pomoć za podizanje i spuštanje, vi ste kao milione drugih starijih osoba danas. Planinarenje stepeništa eliminiše strahove i anksioznost povezane sa navigacijom stepenica.

6. Stepenice za penjanje se ne oslanjaju na stalnu opremu ili zahtevaju prilagođavanje vašim imovina, mesto ili posao.

Nadam se da će vam ovo pomoći da napravite izbor za stepenice . Bez obzira šta birate iz naše kompanije, nećete osetiti da ste izabrali pogrešnu. Pored toga, naši alpinisti mogu se sigurno i udobno spustiti stepenicama.

Uglavnom, naši viši kupci žele da održe svoju nezavisnost i žive svoj život u komforu svojih kuća - a takođe želimo da im pomognemo. Naši zaposleni su saosećajni prema izazovima seniora kako se staraju. Mi unajmljujemo ljude koji razumeju iskustvo starenja i poštuju akumuliranu mudrost starijih.

Danas su naši penjaci stepeništa sve popularniji. I većina kupaca iz različitih zemalja će izabrati naše stepenice za penjanje.

maxresdefault.jpg

Povezane vijesti