Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Vojna nosila inteligentna, poboljšavaju nivo tretmana
Oct 09, 2017

Da pominjemo vojna nosila, prirodno ćemo misliti na oslobodilački rat koji je moćna grupa plemenske podrške tima.

Dim je napunio rat, sve je zakopano u senci života i smrti. Punjenje vojnika uplašilo se u grupu sirove nade postepeno ... ... Odjednom, pojavljuje se dodir bele figure, ranjeni da bi spasili ranjenike. Zdravo mecima, izgleda da se vrijeme zaoštrava, samo da bi ovaj mladi život nastavio. Rat uvek je bio praćen žrtvama. Sa napretkom vremena, ljudski zahtevi za cilj rata nisu samo pobede i porazi, dobitke i gubici, već se raduju i nultoj žrtvi. Vojna nosila, prvi put u isporuci ranjene opreme, smanjila je broj žrtava rata imala neprocenjivu ulogu. Rani vojni nosači su napravljeni od zemlje, tako da su oblik, veličina i materijali različiti.

Informisanje nosilja, poboljšati nivo lečenja

Moderan rat, zbog povećanja efikasnosti oružja, tako da je broj kritično oboljelih povređenih značajno porastao; istovremeno, zahvaljujući ekspanziji vojnog mobilnog terena, čineći ranjenike i tretman znatnog povećanja udaljenosti. To zahteva veći nivo zdravstvene zaštite na granici. Za povređene, najopasnija faza od traume se desila nakon 10 minuta i 1 sat, odnosno tretmana "platinastog vremena" i "zlatnog vremena". Ako povreda rane može biti stabilna tokom ovog perioda povrede, onda se više od 40% može spasiti. Prema statistikama, 90% smrti na bojnom polju zbog povreda ne može brzo prouzrokovati stabilnost. Zbog toga, u cilju smanjenja smrtnosti na bojnom polju, potreba za efikasnim lečenjem na kritičnim bolesnim ranjenicima. To zahtijeva niz opreme za oporavak prve pomoći, opreme i lijekova.

Zbog postojećeg broja nereda za opremu za oporavak prve pomoći, vojna nosila u kombinaciji sa ograničenjima opterećenja, nosivost je očigledno nesposobna da ispuni zahteve. Zemlje su razvile i opremile mikrointegrisanim integrisanim sistemom spašavanja u vanrednim situacijama. Njegove karakteristike su sledeće: da se sprovede hitna pomoć za hitnu njegu i naprednu podršku za život, čak i bez prisustva stručnog medicinskog osoblja, ali i obično medicinsko osoblje ili zdravstveni radnici na terenu kako bi se pružila kritična podrška za operacije života i smrti ; sistem zasnovan na naprednoj zreloj tehnologiji Na osnovu integrisane modularne integracije, vojna nosila ne samo da se nosači mogu lako odvojiti od osnove, a komponente njegovog sistema za održavanje životne sredine takođe mogu biti vrlo jednostavne za zamjenu, kako bi se osiguralo da servisni rad glatke veze: mobilnost , održivost polja i kompatibilnost Jaka, pogodna za utovar u različitim vozilima sa kasnim prevozom, avionima i čamcima, lako je poslati i sprovesti neprekidan način lečenja; softver za kontrolu kvalitete može biti eskaliran, mogu biti različite povrede, povrede vojnih nosača i karakteristike povreda za analizu Ciljano odlaganje prve pomoći. Različite prednosti primjenjuju se na brzu, visoko pokretnu i visoko rizično moderno bojno polje na liječenju kritičnih ranjenika, kako bi se smanjila smrtnost i morbiditet važan.

Zbog razlike u stanju službe i pravcu rada, načinu rada i slično, korišćenje nosilačke strukture nije isto. Uz jačanje vojnih zadataka, posebna pažnja je dobila posebna podrška za mornaricu i vazduhoplovstvo. Pomorske operacije, kako brzo spasiti ranjenike kako bi smanjili smrt utapanja, kao fokus razvoja ranjenog transportnog alata. Da bi se postigla plutajuća funkcija mora, razvojni pravac je uglavnom za poboljšanje performansi materijala, za promjenu prošlosti, korištenje običnih nosila za metalne materijale obimne situacije, vojna nosila umjesto korištenja lakih polipropilena visoke čvrstoće ili slični materijali, posebno tehnologiju pene za kaljenje, smanjiti, istovremeno poboljšavajući njegovu hidrofobičnost i retardantnost.


Povezane vijesti