Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Inteligentni stepenice Sjedežnica
Feb 20, 2017

Inteligentni trčanje uz stepenice stepenice sjedežnica je lift. Glavna uloga je pomoći ljudima koji imaju nezgodan (invalide i starije osobe), gore i dolje stepenicama kod kuće.

Strukturu i izgled

Inteligentni stepenice sjedežnica je obično po stazi, vozeći uređaja, i sjedište se sastoji od tri dijela, pogon sjedala ugrađuju i zajedno, tako da izvana, stepenice dizala vole trčanje na stazi stolica.

Produbljivanje reformi i otvaranja u posljednjih nekoliko godina, došlo je brzi ekonomski razvoj u Kini, većina običnih nekeljude i #39; život je uvelike poboljšana, promjena je stvarno velika. Naša zajednica je kreće prema socijalnom, zajedno s Chinaand #39; s velike populacije osoba s invaliditetom, od 83 milijuna statistike su razne vrste osoba s invaliditetom, uz ekonomski razvoj, poboljšanje u nekeljude i #39; s živi, društvenog napretka, i je uzimajući više i više svog putovanja zabava i vlada i briga cijelog društva. U tom kontekstu, ugradnja novog tipa trčanje uz stepenice kako bi starije osobe i invalide stepenice lift, gornji i donji kat sjedenja se pojavio na tržištu u Kini u bliskoj budućnosti.


Povezane vijesti