Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Srećna mobilnost u novoj godini
Jan 19, 2018

Više od dvadeset godina, Western Stairlifts je nastavio da bude vodeća kompanija za pružanje mobilnosti i invaliditeta u Utahu, koja je instalirala hiljade liftova za stepenice, hodnike, vertikalne liftove i liftove širom države. Naša reputacija kao premijum instalater opreme za mobilnost proističe iz nas koji nude visokokvalitetne, jeftinije proizvode za mobilnost, kao i pružanje vrhunskog korisničkog servisa svim našim kupcima.

Stepeništa su tiha i jednostavna za korištenje. Podizanje stepeništa može pružiti alternativni pravni lek za premještanje ili modifikaciju kuće. Nekoliko stepeništa se rade kako bi vam obezbedili nivo pristupa u slučaju da imate poteškoća u usporavanju ili padanju. Ova vrsta stepeništa je najpraktičnija za korisnike koji su vezani za invalidska kolica. Predškolske stepenice su prilično korisne u pogledu troškova. Većina podiznih stepeništa ima niz opcija što ih čini fleksibilnim za instalaciju kako bi zadovoljile potrebe korisnika. Sa našom pomoći, možete pronaći odgovarajući stairlift za svog rođaka ili prijatelja, dok doživite pouzdan i bez stresa proces od početka do kraja.

Stairlift obično se sastoji od tri podsestava koji svi zajedno rade. To su železnički sistem (takođe nazvan prugu), pogonski sistem (poznat kao kolica) i sedište. Sjedalo je pričvršćeno za pogonski sistem i ovaj sklop se kreće gornjim i dole po željezničkom sistemu kao jednoj jedinici. Radi na električnoj energiji i napaja se sistemom punjive baterije ili se priključi direktno na kućno napajanje. Medicare ne pokriva stepenice, već neki program, kao što je Medicaid, u nekim državama i pod određenim uslovima. Ako vaše osiguranje pokriva, možete dobiti Bruno stepenište pod uslovom da vaš doktor opravdava kupovinu i smatra da je to neophodno. Neki dileri mogu vam pomoći da finansirate svoju kupovinu pomoću plana plaćanja. Takođe, možete kupiti stambeni kredit za kupovinu stubišta, jer se smatra promjenama za poboljšanje kuće. Podizne stepenice su široko prihvaćene kao rješenja za one od nas koji imaju poteškoća ulaska i niz stepenice. Nazivaju ih različita imena kao što su stolice za stepenice ili stubišta, ali svi se odnose na isti proizvod, stepenište. Većina kupaca liftova je jednostavno stariji među nama koji trebaju očuvati svoju energiju i učiniti život malo udobnijim. Naši stepeništa su proizvedeni posebno za jednostavnost instalacije. Tipičan homeowner može izvršiti samo-instalaciju za manje od tri sata korištenjem zajedničkih alata.


Povezane vijesti