Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Ispitne svjetiljke
May 25, 2018

Naša ispitivanja i rasvjeta bolničkih postelja olakšavaju dnevne provere dosta za liječnike i medicinske sestre. Svetla su impresionirana njihovim prijatnim dizajnom i lako rukovanjem. Iznad svega, međutim, to je izvanredan kvalitet svjetla, omogućen upotrebom visoko napredne tehnologije osvjetljenja, koja izaziva entuzijazam kod korisnika.

Ispitne svetiljke koje odgovaraju svim vašim kliničkim potrebama Obezbeđuje širok spektar LED lampica za ispitivanje koje odgovaraju svim vašim kliničkim potrebama. LED svetla kompanije Brandon Medical koriste najnovije inovacije u tehnologiji LED osvetljenja kako bi vam pružile bolje performanse i smanjile troškove života. Izbor svetla za ispitivanje koje nudimo variraju u intenzitetu svetlosti, kvalitetu renderinga boja, montažnim strukturama i cenama tako da možete izabrati svetlost koja ispunjava sve vaše potrebe kliničkog pregleda.

Širok izbor LED ispitnih lampi se može dobiti od nas u velikom broju standardnih i prilagođenih specifikacija po zahtevima. Ovi proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih komponenti u skladu sa međunarodnim standardima kvaliteta i osiguravaju njihovu visoku performansu u dužem vremenskom periodu. Ponuđena LED lampica za ispitivanje se koristi u nekoliko komercijalnih sektora kao što su zdravstvena zaštita, medicinske klinike, bolnice, laboratorije za različite vrste ispitivanja.Povezane vijesti