Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Lift lift
Mar 10, 2018

Neki stariji imaju poteškoće penjanja i opadanja stepeništa. Sa stolicom za stepenice, oni mogu ponovo imati pristup svom celom kući. Oni više ne moraju da menjaju ili ograničavaju svoju svakodnevnu rutinu jer ne mogu sigurno ići gore i niz stepenice. Sedište za stepenice će vašim starijim roditeljima omogućiti da budu nezavisni i samopouzdani - što je za većinu starijih od suštinskog značaja za njihov kvalitet života. Oni su odlična alternativa za preseljenje u drugi dom ili renoviranje kako bi instalirali stambeni lift.

U nekim situacijama, kao što je višeslojna paluba ili kuća sa velikim otvorenim podnožjem drugog sprata, lift je pogodan za dizanje stepeništa. Podizanje stepeništa je u osnovi sedište koje se nalazi na stazi postavljenoj direktno na stepenište. Nema ništa slično vratiti zadovoljstvo i slobodu da se lako i jednostavno krećete po stepeništu, i to može izgledati kao mala stvar, ali sa stepenicama Handicare uskoro ćete shvatiti da je to veliki dio svakodnevne nezavisnosti. Ne samo da vas podržavaju kada se krećete gore i dolje po stepenicama, već takođe pružite pouzdanost, sve od imena koje možete povjeriti. Podizanje stepeništa je uobičajeno sredstvo u domovima starijih ljudi. Omogućava mir uma da će krhki i stariji neće pasti niz stepenice. Podizanje stepeništa takođe oslobađa zabrinutost starije voljene osobe kada ne možete biti tamo da mu pomognete sa stepenicama. Kada stepenice postanu prepreka za stariju osobu, podizanje stepeništa je jeftina alternativa preseljenju u jednosatnu kuću ili pomoćnog živog centra. Ljudi koji zavise od invalidskih kolica često susreću sa stepenicama ili stepenicama, oba su prepreke za invalidska kolica pristup. Ako imovina ili vozilo ne nudi alternativni oblik pristupa invalidnosti, kao što je rampa za invalidska kolica, osoba koja koristi pomoć za pokretljivost ili je sprečena da uđe ili mora da se osloni na pomoć drugih da bi došla tamo gde treba.

Postolja za stepenice su za putnike koji su ograničili kretanje u zglobovima kolena, kolenima ili leđima i pronalazili teško ili bolno sedenje i više voleli da stoje tokom putovanja gore i niz stepenice. Putnici stoje na podnožju platforme na stepeništu i drže na traku za hvatanje ili lutajuće olovo dok putuju na stepenište. Sedište ili postolje stepenište dizajniran je za više korisnika u kući sa različitim zahtevima; Sit / Stand Stairlift omogućava korisniku da sedi u stolici ili drugom korisniku da stoji dok koristi stepenice.


Povezane vijesti