Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
CPR masku
Jul 13, 2018

Džepna maska, ili džep masku za lice ili masku CPR, je uređaj za sigurno isporučiti spašavanja diše tijekom zastoj srca ili disanja. Džepna maska je mali uređaj koji može biti provedeno na osobe. Klima je upravljao pacijentu kada hitne odzivnik diše kroz jednosmjerna filtar ventil. Moderni džep maske imati izgrađen in jednosmjerni ventil ili prirubnicama, zamjenski filter za zaštitu hitne odzivnik od pacijenta potencijalno zarazne tjelesnih tvari, kao što su krv ili povraćanje.

Mnoge maske imaju ugrađeni kisika unos cijev, čime se omogućuje primjena 50-60% kisika. Bez zakačen na vanjskom linijom, kondenzatu zraka od davaoca još mogu dati dovoljno kisika živjeti do 16%. Zemljina atmosfera sastoji se od približno 21% kisika.

CPR se zalaže za kardiopulmonalne reanimacije. CPR pomaže obnoviti djelomično protok krvi kisikom u mozak i srce, Dakle odgađanje smrti tkiva i širenje mogućnosti odgoditi oštećenja mozga. U hitnom postupku je spasitelj može pružiti udaha (ventilacija) kroz usta na usta ili koriste uređaj (CPR lice maska) koja potiskuje zrak u pluća žrtve. CPR maska je medicinski uređaj za sigurno isporučiti spašavanja diše tijekom zastoj srca ili disanja. CPR masku i pod nazivom džep masku, ili džep masku za lice ili CPR masku za lice, koja nije tako učinkovita kao i maskom, ali za razliku od maskom, CPR maska ima prednosti lakše prenosivosti i operacija. CPR maska namijenjena je mala i može se provesti na jednu osobu.

Volumen plina u prolazu senzora protoka mjerena na masku za lice. Ovo je dobra procjena plimni volumena koji ulazi i izlazi pluća u ovom modelu. Također je mjerena istjecanje plina između maske i lutke. Ovo se prvenstveno tijekom inflacije, iako istjecanje plina tijekom deflacija je vidio kada je ukupno propuštanje velike. Volumen plina koji rastegnutim masku, ali niste unijeli pluća također je mjerena.

Hitne medicinske proizvode nosi kompletnu liniju CPR lice maske namijenjene za hitne, prvi odgovor, home ili usluga koriste. Nudimo CPR lice maske koje dolaze u težak slučaj i slučaj Meke sorte.

DW-FS002-7.jpg

Povezane vijesti