Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Penjanje stepeništa je jednostavno postalo lakše s stolom za hitne slučajeve
Aug 19, 2017

Stolica za hitne slučajeve stiže u mnogim oblicima i veličinama i može da primi skoro svaku vrstu stepeništa, od jednodnevnih, pravih stubova do višeslojnih, zakrivljenih stepenica sa nekoliko slijetanja - čak i spiralnih stepeništa.   Standardne karakteristike na većini modela uključuju preklopno okretno sedište, preklopne naslone za ruke i stopice za noge, i jednostavne dugmad za pričvršćivanje na sedište. Osim toga, prenosni remotes koji se tipično nalaze na vrhu i b otom slijetanja radi lakog pronalaženja, sigurnosnih pojaseva. Takođe rade i za unutrašnje i spoljašnje okruženje.

Ali Zmajska industrija razvila je novu vrstu stolica za stepenice za stepenice, koja može pomoći ulaskom gore i dolje stepeništa lako. A stolica za stepenište ne treba da se instalira u kući ili u kancelariju. To je kao stolica koja se može preklopiti kako bi se stavila u prtljažnik kada nije u upotrebi. By   koristeći dragocenu stolicu sa stepenicama u kući ili kancelariji, osobi sa invaliditetom će omogućiti da se preseli sa jednog na drugi na siguran i siguran način. Sa težinskim kapacitetom od 500 kilograma, stolica za stepenište za stepenište može se koristiti i za transport osobe koja može biti na štakama ili starijoj osobi sa lošim nogama ili čak i privremeno nemoćnom osobom. A n   stolica za hitne stepenice je idealno rešenje za niz problema u vezi sa članovima porodice sa invaliditetom ili saradnicima.

Odlazak po stepeništu ima vrijednost energije od 9,6 meta (to je 9,6 puta više energije nego što sedi ništa). Ovaj rezultat je veći od skoro bilo kog drugog kardio vežbanja, uključujući trčanje, i na paru je snažno plivanje. Još bolje, što ste više vagi, veća je kalorija. Možda mislite da ste dobro na stepenicama, ali vaši voljeni gledaju kako se bore i brinete o vašoj sigurnosti. Veliki deo interesa u Dragon ne dolazi od ljudi koji će koristiti našu stolicu za hitne slučajeve , već od zabrinutih članova njihovih porodica. Stolica za hitne stepenice   u Zmaju   Industrija ne samo da će vam pomoći, već će vašim voljenima pružiti bezbrižnost ukoliko znate da možete jednostavno koristiti stepenice kada ih nema, dozvoljavajući im da nastave sa svojim životom bez potrebe da brinu.

Uz pomoć Zmaja   Industrija   stolicu za stepenice za hitne slučajeve, moguće je lako i udobno transportirati osobu u svojoj invalidskoj kolicini gore i dole stepenice.   Dodatna fleksibilnost i dizajn naših stolica za stepenice za stepenice znači da nema veze s tim da li su stepenice unutar ili spolja.

emergency stair chair.jpg

Povezane vijesti