Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Može rana detekcija, skolioza ranog kondicioniranja
Jun 20, 2017

Koji su uobičajeni simptomi Kine?

1, kičmena tabla će uzrokovati brijač: kičmena i rebra imaju specifičnu strukturu, kičmena ploča nakon što kičma bude uzrokovana istom stranom rebara, plus vertebralni pršljenovi povezani sa deformitetom rotacije, može dovesti do povratka podizanje i nastanak deformiteta "razaranja unazad".

Brijač britva je ozbiljna manifestacija Kičme. Kormilarni odbor u ranoj, ako ne i blagovremenom otkrivanju i kondicioniranju, to će dovesti do povećane progresije bolesti, a prosječno mjesečno povećanje od 1 do 2 stepena, posebno u periodu rasta i razvoja, Kineski boks se razvija brže.

Kičmenog odbora, kao što je pustio da se razvije, i na kraju može formirati ozbiljan kičmenog odbora, što dovodi do ozbiljnog deformiteta prtljažnika. Performanse za ramena neujednačenog, povratnog podizanja "brijača", strane tornog kolapsa, podizanja bočne strane, naginjanja na dlanu i grebena.

Kičmarina kao manifestacija deformiteta kičme, ozbiljna šteta za zdravlje dece. Prema popisu stanovništva, utvrđeno je da je incidenca odbora za kičmu bila 1,06% i pokazala trend rasta, generalno izdata u starosnoj dobi 10-14 godina, naročito kod djevojčica srednjih škola, što je najčešće uzrokovano netačnim držanjem. Zbog toga roditelji, nastavnici primarne i sekundarne fizičke edukacije trebaju posvetiti veliku pažnju da posmatraju oblik kičme radi ranog otkrivanja, ranog kondicionera.

2, Ploča odbora će omogućiti pacijentima da se pojavljuju kao asimetrična drža: nagib karlične rotacije, pacijent će učiniti donje krajeve nejednake dužine, što dovodi do toga da se telo savija kada je krivljena strana; nagib ramena može učiniti ramena visoka i niska asimetrija, što dovodi do pacijenata sa oružjem Jednaka dužina; strana tela kičmena sa različitim stupnjevima rotacije, učiniti će rebra i grudna deformacija, koja se manifestuju kao asimetrija na obe strane. Ovi faktori dovode do toga da pacijent stoji ili šeta kada je asimetrična drža, često na stranu nagiba.

3, Odbor za kičmu će omogućiti pacijentima visceralne simptome ugnjetavanja: kada je deformitet u grudima ozbiljan, proizvesti će veću potiskivanje unutrašnjeg dijafunkcijskog sistema, nakon čega sledi visceralna disfunkcija. Kompresija srca, biće raseljena, a funkcija srca ograničena, pacijent može biti palpitacija, brz otkucaj srca i drugi simptomi; kompresija pluća će smanjiti kapacitet pluća, često izraženu kao disanje brže; kompresija digestivnog sistema, pacijent će se pojaviti gubitak apetita, varenje Loši simptomi.

4, kičma odbora će uticati na tip tela: bočna kičma na strani kičme, izgled je bio oblik "C"; ako je sa obe strane, u poređenju sa "S" oblikom. Ovo je takođe jedan od uobičajenih simptoma Spine Boarda.


Povezane vijesti