Search

Dom > Vijesti > Sadržaj
Ambulante nosila jednostavan i pouzdan sef i brzo uzeti prve mjere potpore
Jul 20, 2017

Iako transport ranjenika, ali nisu svi ozljeđenika pogodni isto nosila, odvajanje stepenice Lift, upotreba odvojene krute strukture, prijenos frakture i ozbiljno ozlijeđeni pacijenti. Oba završava kvačilo uređaja, tako da nosila je podijeljen na lijevi i desni dijelovi. U nedostatku pacijenta, pacijent je brzo završio ili izvukao iz tijela pacijenta.

Dužina nosila se može podesiti prema dužini osoba. Ambulanta nosila kraj (stopala) sa uskih okvira strukture. Odnosi se na širok spektar hitne okoliš, u posebno okruženje može biti više fleksibilni i stabilni korištenje. Jednostavan i pouzdan uređaj omogućuje operateru da sigurno i brzo poduzeti mjere prve pomoći. Kuka visi sa zrakoplova na udicu vezu, kako bi se postigla polju spašavanja. Nosila je opremljen s podesivim nogu sigurnosni mehanizam, pojas i tako dalje. Materijal s netoksični netoksični izdavanjem materijala, uz vatru i trošenje i protiv erozije funkcija. Četiri kotača promjera 200 mm, dvije fiksne kotačima sa kočnicama i dva Proizvoljna kormila. Izrađeni od mekog materijala, na neravnom putu može održavati glatko. Površine nosila sastoji od ojačane termoplastičnih materijala.

Glava tanjur može biti podignuta, pod kontrolom gasa proljeće, i može biti čvrst u bilo kojem položaju između 0 ° i 80 °. Opremljen sigurnosna traka za Sprečavanje zloupotrebe neprofesionalci. Strane čuvara bar mogu sklopiti.

Ambulanta nosila korištenje:

1, korištenje spužva jastuk nosila stroj, misiju transporta harmonije, pacijent nosio na hitnu nosila, prevezen kolima hitne pomoći.

2, kao što je nosila morati podići glavu, pritisnite gumb ispod glave nosila, gore kako bi se poboljšala.

3, kada pacijent stigli na odjelu ili odredište, izvući držač, dvoje može nositi dolje.

4, nosila lice straža sa rotacijski elastična zaključavanje uređaja, uključite barijera za zaštitu sigurnosti pacijenata, ako je potrebno, korištenje osiguranje osiguranje; Okrenite ograde, pacijent gore-dole zgodan.

5, kada pacijent treba infuziju, kraj nosila može biti umetnuta na stalak za infuziju.

Područje primjene:

Odnosi se na vozila hitne pomoći, bolnicama, bitke, gimnazija prijevoz bolesne i ranjene upotrebu, se također može koristiti za opće kirurgije.

Korištenje i parametara nosila:

Krevet nosila se može podešavati naprijed ili nazad državi prema zahtjevima stvarni rad

S mogućnošću zaključavanja pneumatski proljeća podršku, može se podesiti u rasponu od 0-60 stupnjeva.

Konfiguracija prednjih i stražnjih fiksiranje instalirati nosila u odgovarajući položaj na ambulante za zaključavanje nosila.


Povezane vijesti