Search

Čamo preklop Odvojiv prijenosni Arnmy putovanja drveni vojni kamp krevetić

Čamo preklop Odvojiv prijenosni Arnmy putovanja drveni vojni kamp krevetić

Proizvod nastavu drveni kamp krevetić 50 inčni standard života vode sigurnosti spašavanja cijevi spasioci na čitanje se koristi u vode spas za podršku oba žrtva ' s i spasitelj ' s težinom, to je bitan dio nosio...

Pošaljite upitChat Sada


Čamo preklop Odvojiv prijenosni Arnmy putovati drveni vojni kamp krevetić
Proizvod instrukcija krevetić ofwooden kamp


Standardni život vode sigurnosti spašavanja cijev za spasioci na čitanje se koristi u vodu spas za podršku oba upsihijatrijskoj #39; s i rescuerand #39; s težinom, to je bitan dio nošen spasioci 50 inča.


Tehničke karakteristike ofwooden kamp krevetić


1andgt; ThisRescueTubeisrescueequipment, locatedinmainstationsandrescueunits, areidealforrescuingsinglevictims. Itcanbefastenedaroundthevictimand #39; storso, andisparticularlyeffectiveinlargesurf, orforunconsciousvictims. Becauseofitssoftexterior, isalsoidealforuseontheBaywatch, orwhenusingarescueboard.

2andgt; Inusingtherescuetube, fastentherescuetubearoundthevictimwiththeclasp behindtheperson. Whenusedwithanunconsciousperson, thelifeguardshouldsecure therescuetubearoundthevictimandusethecrosschestmethodofswimmingthepersontoshore.

3andgt; Averylargevictimmayremainsecurelyintherescuetubewithoutbeingheldinacross-chestcarry, ali

thelifeguardmustbeverycarefulnottolosethevictim, especiallyinthesur

4andgt; Whenneeded, therescuetubecanbeusedwithoutfasteningitaroundthevictim. Međutim, whenitisusedinthesamemannerasarescuecan, thelifeguardmustbeawarethatthevictimmaylosehisgripontherubbersurface.Dobrodošli u kupi čamo sklopivi prijenosni odvojivom arnmy putovati drveni vojni kamp krevetić od nas. Poznat kao jedan od vodećih proizvođača, smo ne samo ponuditi jeftine cijene i dobra nakon-prodaja usluga ali i brza isporuka.

Hot Tags: čamo sklopivi prijenosni odvojivom arnmy putovati drveni vojni kamp krevetić, proizvođača, cijene, najbolji, jeftin
Srodni proizvodi